2024-10-02

Nya ansikten i teamet!

Vi är glada att välkomna Jonna Kasurinen och Sven-Olle Abrahamsson till vårt team! Vi ser fram emot att utnyttja deras expertis och tillsammans driva vårt arbete framåt.

Sven-Olle har under den senaste tiden varit verksam inom service och kalibrering av partikel- och gasinstrument, som används av olika miljöförvaltningar. Tidigare har han även arbetat med service av ventilationssystem.
På sin fritid värdesätter Sven-Olle den tid han får med sin familj. Han har spelat handboll som ung, men på grund av en skada kunde han tyvärr inte fortsätta. Trots det har han fortfarande ett stort intresse för bollsport. Han har också ett stort intresse för historia och försöker resa mer för att besöka gamla historiska landmärken.

Även Jonna har erfarenhet från branschen, bland annat som Marknadskoordinator på Armatec. Hennes passion för kreativitet lyser igenom både i jobbet och på fritiden. När hon inte utforskar nya marknadsföringsstrategier hittar man henne ofta i snickarbyxor, sysselsatt med hemmabyggprojekt eller ute på skogspromenader tillsammans med sin sambo och deras dvärgtax.

Varmt välkomna till teamet, Jonna och Sven-Olle!

Nya-ansikten.png